måndag 30 augusti 2010

Fredrik Petterssons (S) olagliga arvode

Fredrik Pettersson(S), har sedan den nya majoriteten tillträdde den 27 augusti 2008 fått en halvtidslön som landstingsråd och halvtidslön som politisk sekreterare. Sammanlagt handlar det om 554 000 kr. Det är dubbelt så mycket som Jörgen Danielsson och Lotta Finstorp fått tillsammans.
Jag har ställt frågan om Fredrik Petterssons heltidslön tidigare på min blogg, redan i april 2009. Svaret jag fick från Jörgen Danielsson var att "majoriteten betämmer själv hur många råd man ska ha".

Det har varit helt tyst om detta i våra tidningar! Varför då? Ska Fredrik Pettersson betala tillbaka sitt olagliga arvode? När få vi besked av Åsa Kullgren? Kullgren har ju tagit över efter Jörgen Danielsson (S). Kommer hon att agera likadant som Danielsson har gjort? Kommer hon att låta Jörgen Danielssons roffarkultur leva kvar? Och framförallt; kommer hon att se till att allt i denna miljonhärva kommer upp på bordet en gång för alla?

1 kommentar:

affe sa...

Varför tar du inte med Östen Eriksson på din lista, han fick ju under perioden från 2004 1,5 miljoner utan beslut i fullmäktige.