onsdag 29 september 2010

Nu är jag personvald!

Idag har det äntligen blivit färdigräknat i landstingsvalet! När alla listor är räknade så har jag blivit personvald!
Det blev sammanlagt 525 kryss i länet och i min valkrets (3) så blev det 199 kryss och 12,31 procent av rösterna!Jag är jätteglad och tack så otroligt mycket till er alla som har kryssat mig! TACK för förtroendet!

7 kommentarer:

Dag Bremberg sa...

Gratulerar! Jag var förvånad över att du fick så himla få kryss i kommunvalet, men väljarna kanske visste att du inte ville hamna i Strängnäs fullmäktige.
Hur många landstings-kryss fick du i Mankan?

Marie-Louise F M sa...

Tack Dag!
Jag har inte kollat hur många jag fick i Mankan. Jag ska kolla det :)

Anonym sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga. Sanningen MÅSTE komma fram. Det gäller liv och död för oss alla!

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!

Anonym sa...

överjävligt är det...

Jocko Apa sa...

Det var alltså märkbat färre kryss än Jörgen Danielsson fick, som egentligen inte ens kandiderade. Måste kännas rätt bittert efter din skenheliga kampanj mot honom, eller? Reflektera gärna över det.

fritidskläder sa...

Då får man ta och gratulera! Grattis

Unknown sa...

http://maxalas,blogspot.com νεα απο ολη την γη ,βιντεο ,αθλητικα