söndag 17 maj 2009

Vilken söndag!

Road Manager Kjell Frimodig med en av hans dyrgriparFredrik Mustaniemi rockar fett Orginalskivan "The Yellow Submarine" av The Beatles

Marie-Louise med The Animals basist Peter Bartons bas och skinnpaj

Fina gitarrer, eller hur?


Idag har vi haft husvisning av vårt hus och besökare har kommit och gått. Vår försäljare Harry Fredriksson var med från Fiskarhedenvillan. Både Harry och jag blev glatt överraskade; en av besökarna var Kjell Frimodig med fru. Kjell är Road Manager för stora artister och har under många år träffat rocklegender och världsberömda artister! Kjell berättade om sin mycket unika gitarrsamling och givetvis var både Harry och jag intresserade att få se den.
Sagt och gjort. Efter visningen åkte vi hem till Kjell och fick se hans stora samling. Han hade inte bara gitarrer utan även andra unika grejer. Tänk bara; The Beatles skiva "Yellow Submarine" i orginalförpackning!! ABBA singlar med autografer... Rena julafton för en musik och rockälskare!
Jag hade inte kunnat drömma om att få se en sån exklusiv samling när jag klev upp i morse. Livet är verkligen fullt av överraskningar! Tack Kjell för en minnesrik dag och att du delade med dig av din samling!

Inga kommentarer: