onsdag 28 januari 2009

Roligt att få fira Göran Hägglund!

Göran Hägglund 50 år Kollegorna uppvaktar jubilaren
Anders Borgs present
En glad Lars Ohly
Mats och Elisabeth Odell

Riksdagsgruppen med Alf Svensson i spetsen

Fredrik Reinfeldt och jag

Oj, så många det var som kom och ville gratulera Göran igår! Kön ringlade lång av glada gratulanter och presentbordet var överröst av paket och blommor. Det märks att vår partiledare är en uppskattad person och medarbetare, alla ville vara med och fira. Som tur var hade jag kameran med mig och lyckades pricka in samma tid som ministrarna dök upp. Givetvis fick jag en liten pratstund med statsministern. Jag frågade om han kom ihåg debatten som Margit Urtegård ordnade på Bondängen i Mariefred. -Ja, visst! Det var 2002. -Hur har hon det nu för tiden?, blev hans fråga till mig. Kul, att vår statsminister frågade om min väninna Margit, eller hur?

Grattis än en gång Göran och välkommen i gänget som passerat de första femtio!

2 kommentarer:

Margit Urtegård sa...

Hej Marie-Louise.

Roligt att du fick fira din släkting Göran Hägglund och samtidigt träffa så mycket känt folk.

Kul att statsministern bryr sig om lilla jag, att han frågade hur det är med mig. Det visar hur stort hjärta han har. Han kommer ihåg så många människor, vad de heter och vilket län de tillhör. Jag kommer ihåg när jag träffade Fredrik Reinfeldt på en kommunal rikskonferans som moderaterna hade i Karlstad för flera år sedan. Fredrik hade varit partiledare en kort tid. När han klev av tåget såg han mig ocg sa -hej Margit. Gissa om jag var stolt!

Kram Margit

Marie-Louise F M sa...

Hej Margit!
Visst är det kul! Göran Hägglund är likadan. Han har lika bra minne för personer. Det visar att de är mänskliga som politiker!
Kul att ha känt folk i släkten!
:-))
Kram, Marie-Louise