fredag 30 januari 2009

Nu ska jag träffa 1150 kristdemokrater!

Nu är det dags igen för en av årets höjdpunkter, partiets kommun-och landstingsdagar! Alltid lika inspirerande att få gå på bra seminarier, träffa gamla och nya partivänner.
Örebroarna är värdar i år och det blir säkert bra underhållning till festen i kväll. Gitvetvis tar jag med kameran och rapporterar när jag kommer hem!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni diskuterar vad ni ska göra efter sept -10 när ni ramlar ur Riksdagen.

Håller dock med er i KD om att kärnkraften måste behållas och utvecklas samt att äktenskap mellan samkönade får hållas utanför kyrkan.

Anonym sa...

1,150 kristdemokrater !

Finns det så många ?

Kerstin sa...

Enligt dom nyheter som gått att följa på TV så har ert möte varit bra och kärnkraften ska vi ha kvar. Hoppas mötet var trevligt och att du fick ventilera dina och lyssna på andras idéer. det kan behövas inför det tuffa arbetet i landstinget.
ha det så bra!
Kerstin

Marie-Louise F M sa...

Hej Kerstin!
Tack för din kommentar! Det var mycket trevligt och givetvis träffade jag många nya människor och var på intressanta föredrag!
Bra besked om kärnkraften tycker jag också!
Hälsn Marie-Louise

Ann-Sofie sa...

Hej Marie.
Jag följde KD-mötet via mediarapporteringen. Jag hoppas och tror att KD klarar 4% spärren. Dock, synd synd synd att KD är "självkritiska" betr. herr Sacredeus. Jag tror nämligen att Hägglunds uttalande om Sacredeus gav KD röster. Och det kan ju behövas nu när KD redogör för sitt ställningstagande avseende kärnkraften. Som gör mig väldigt bekymrad....som du vet :-).
Ann-Sofie

Marie-Louise F M sa...

Hej Ann-Sofie!
Vad kul och få en kommentar av dig! Jag gillar inte heller kärnkraft men jag undrar vad som händer om vi inte kan säkra energiförsörjningen om den avvecklas. Kommer vi att tvingas importera el i större utsräckning? Hur "ren" är den? Den renaste kilowatten är den vi inte gör av med, det finns mycket kvar att göra på den fronten också...
Ända sedan vi kom in i riksdagen 1991 så har vi varit uträknade, men de som gjort det har kommit på skam hitintills.
Ha det så gott!
Kram