måndag 6 april 2009

Kommer Anders Bjurström (fp) att avgå?

Ibland går det fort i politiken! Idag skriver Thomas af Bjuhr en debattartikel i EK och det kanske inte är så konstigt. Det som får mig att fundera är hans titel. Han skriver under som landstingspolitiker men vad jag vet så är han politisk sekreterare, men jag kanske har missat något? I så fall var det snabbt marscherat. Den 1 april blev han sörmlänning och Mariefredsbo.

Det får mig i alla fall att fundera... Kommer Anders Bjurstöm, nuvarande gruppledare att avgå? Kommer i så fall den social(demokrat)liberarala af Bjuhr vara fp:s flaggskepp i valet 2010? I sin debattartikel ger han kraftiga signaler om att han gillar att sitta i majoritet med sossarna. Det ska bli spännande och se hur det kommer att utveckla sig. Kommer S att vara lika intresserad av ett fortsatt samarbete efter 2010?
I Strängnäs sitter ju fp i majoritet med sossar, så det kanske känns naturligt...

2 kommentarer:

Dag Bremberg sa...

Hej! Ja, det stod väl i tidningen i torsdags el fredags, att B ska lämna gruppledarmössan t sin nyinflyttade partikollega.

Marie-Louise F M sa...

Så är det när man är bort några dagar! Det kom inte som någon nyhet för mig heller efersom jag visste att af Bjuhr skulle flytta till Mariefred.
Hälsn Marie-Louise