onsdag 8 april 2009

Lyxfrukost

Idag är det så kallt! Nu har jag skjutsat Fredrik till skolan och har precis avnjutit en frukost i lugn och ro. Ett frasigt nygräddat bröd från Torghallen med god ost på, varmt nybryggt kaffe i min favvomugg! Mums!


Inga tjugomil i bilen. Jag ska bjuda min goa väninna Margit Urtegård på lunch och bara umgås. Glöm inte bort dina vänner, livet blir så fattigt utan dem!


6 kommentarer:

Margit Urtegård sa...

Hej Marie-Louise.

Tusen tack för en underbar lunch och trevligt samtal. Du gör världens bästa mat! Goda vänner är det bästa man kan ha!

Kram
Margit

Marie-Louise F M sa...

Tack Margit! Det är ett sant nöje att få bjuda dig och jag är glad att du är min vän!
Kram

Margit Urtegård sa...

Hej Marie-Louise.

Man måste välja sina vänner med omsorg; livet är tufft i bland och det är i nöden man prövar sina vänner. Vi, som är politiker är extra sårbara och det är svårt att hitta vänner inom poliitken som man kan lita på. Den ena dagen är man kanske på samma sida, samarbetar i en allians, nästa dag kan man vara politiska motståndare. Titta på Strängnäs eller på sörmlands landsting. I dag skriver t e x vissa folkpartister skit om dig på sina bloggar, för en stund sedan satt ni tillsammans och hade en allians. Man måste skilja på sak och person, det är inte många som har den egenskapen. Att få en dolk i ryggen är inget kul, men det händer och det gör ont. Folk som inte är politiker förstår inte alltid hur det är. Jag är glad för att du är min vän. Många års vänskap har vi haft och många år till hoppas jag att det blir.

Jag tänker ofta på ordspråket; den som är vän med alla är inte vän med någon. De personerna skall man akta sig för, de brukar sälja sina vänner billigt!

Kram
Margit

Marie-Louise F M sa...

Hej Margit!
Jag googlade på ordet vänskap och fick 1 330 000 träffar!
Här får du en fin dikt om vänskap!
http://hem.passagen.se/farila/friendship4.htm
Det är precis som du säger, det är inte så många som kan skilja på sak och person så vännerna är få i politiken. Tur att jag har dig! Tusen klemmer

Mats Werner sa...

Det var ena merkliger köpp!

Gla' Påsk!
MATS

Marie-Louise F M sa...

Villeroy & Boch ;-)
Gla' Påsk själv!
Hälsn Marie-louise