onsdag 8 april 2009

Lunch med min goa väninna

Det var fest idag när jag fick bjuda min goa väninna Margit Urtegård på lunch. Det blev pasta med räkor. Vi skålade givetvis i mjölk och hade som vanligt mycket att prata om! Vi har känt varandra i elva år och har många gemensamma minnen. De flesta rör sig givetvis det politiska livet i Strängnäs och som alla förstår så händer det alltid något som går att diskutera och analysera :)

Margit Urtegård skålar i mjölk Det fanns en del att prata om...

4 kommentarer:

Margit Urtegård sa...

Hej Marie-Louise.

Jag kommer inte ihåg säkert, men jag tror det förr i tiden sades något om att vägen till en mans hjärta går via magen; alltså var det viktigt att lära sig att göra god mat. Vägen till mitt hjärta går delvis också via magen; jag älskar god mat och din mat är absolut den bästa. Problemet är att jag alltid äter för mycket och blir proppmätt:-). Knappt jag fick i mig middag här hemma sen.

Ditt hem är ett gott ställe att vara!

Kram
Margit

Marie-Louise F M sa...

Hej Margit!
Jag brukar äta mig lika mätt hos dig! Dina fantastiska sveler går inte av för hackor:-)
Tack för att du finns!
Kram, Marie-Louise

Margit Urtegård sa...

Hej Marie-Louise.

Tack detsamma. Jag ser fram emot att prya som landstingspolitiker och äta lunch med dig och den fantastiska journalisten du har berättat så mycket om. En vårdag i Nyköping kan inte bli fel!

Kram
Margit

Marie-Louise F M sa...

Självklart ska du få prya med mig i Nyköping! Det ska bli kul! Då får du träffa mina trevliga kollegor på vår våning i landstingshuset från KD, M, C och V. Det är mycket skratt och gliringar med glimten i ögat!
Den duktiga journalisten kanske vi kan få med på ett hörn!
Kram, Marie-Louise