lördag 7 februari 2009

Fredagkväll med sauna

Fredagmiddag med svärfar

Igår träffades DU-nämnden i Västerås (gemensamma nämnden mellan Sörmland och Västmanland). Väglaget var verkligen inte kul, snöigt, halt och moddigt men med Kristina Fransson (m) i bilen blir det trevligt ändå.
Som vanligt hade vi en avrapporteringsrunda om läget i regionfrågan. Positioneringar och rävspel pågår för fullt från vissa håll. Nu verkar det som om Uppsalas landstingspolitiker i ett desperat försök vill diskutera delägarskap av Akademiska sjukhuset! Intressant...
Vi har i alla fall (äntligen!) några avtal på gång i samarbete med Västmanland. Det handlar om ortopedi, gynonkologi och hjälpmedel. Man får vara glad åt det lilla och att det rör på sig. Initiativet kommer från verksamheterna så det har alla chanser att lyckas och förmodligen utvecklas!
Efter en halkig hemfärd var det dags att ordna med middag tillsammans med Esa, Fredrik och svärfar. Det blev biffar gjorda på vildsvinsfärs (som vi fått av Pelle Thorsell, vår kommunjägare som ständigt får rycka ut och försöka hålla vildsvinsstammen under kontroll), rösti och gorgonzolasås. Ett glas rött Toscanavin till, Sangiovese; satt som en smäck!
Veckans Grand final var givetvis kvällens bastu. Fredrik och jag rulla oss i den lilla snö som stod till buds, härligt! :-))

Modiga Fredrik

En lycklig saunapoika!

Inga kommentarer: