måndag 23 februari 2009

Kul att träffa alla EU-kandidater!

Katarina Gustavsson och Christina DoctareLeif Hallberg, ordförande i Seniorförbundet Nina Ekelund, engagerad milöexpert Samling i Bååtska rummet

Jag och Sofia Modigh
Kandidatmingel

Igår träffades alla EU-kandidater i Stockholm för en utbildningsdag. Det var ett fullspäckat program och helt plötsligt känns det; nu är det snart allvar, EU-valrörelsen drar snart igång! En hel stab med kunniga personer kommer att stå till vårt förfogande så det är bara att köra för fullt.
Tre mycket intressanta fördjupningar fick vi ta del av. Nina Ekelund förmedlade som vanligt, på ett mycket engagerat sätt, om klimathotet och miljöfrågorna. EU och finanskrisen var ett område som Urban Karlström föreläste om, otroligt aktuellt! Bra att Mats Odell ansvarar för den här frågan när vi tar över ordförandeskapet i höst.
Gränsöverskridande brottslighet och människohandel var ett ämne som Lef Hallberg behärskade. Han var tidigare informationschef på rikspolisstyrelsen och Interpol.
Det känns verkligen tryggt att gå in i en valrörelse med så mycket samlad kunskap och kompetens i partiet. Nu är det upp till oss kandidater att kavla upp armarna och få ut vårt budskap. Nu är det dags att lämna startblocken!

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Lycka till KD och Lycka till Marie!

Marie-Louise F M sa...

Tack Ann-Sofie!
Kram, Marie